Afvallen onder begeleiding: volg het BCM Dieet met gratis afslankplan

Auteur: Datum: 23.januari 2014

Een dieet is pas succesvol als het op je lijf geschreven is. Om je gezondheid niet in het gedrang te brengen, kies je dan ook het best voor een aanpak op maat. Bij BCM doen we er alles aan om je persoonlijke doelstellingen te helpen verwezenlijken. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring en bieden ons efficiënt afslankplan helemaal gratis aan. Want afslanken, dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Gratis afslankplan: efficiënt én gezond afvallen

Op je eentje afvallen vergt bijzonder veel zelfdiscipline en is niet altijd even motiverend. Afslanken onder begeleiding leidt niet alleen sneller tot resultaat, je houdt het ook veel langer vol. Met het BCM afslankplan ben je alvast in goede handen. Onze aanpak is eenvoudig en helemaal op maat van je persoonlijke ambities. Bovendien is het BCM afslankplan ook nog eens volledig gratis. Als dát geen reden is om eraan te beginnen!

Volg je gewichtsevolutie online op

Wie beslist om het BCM afslankplan te volgen, krijgt toegang tot het exclusieve “myBCM” klantengedeelte van onze website. Daarin vind je onder meer een archief met alle uitgaven van het eMagazine, boordevol gezonde afslanktips. Je kan er ook terecht voor lichte, lekkere en eenvoudig te bereiden receptjes. Een persoonlijk gewichtsgrafiek met je streefgewicht geeft ten slotte het succes van je dieet aan. Zo heb je alle troeven in handen om op een gezonde manier gewicht te verliezen.

Gratis afslankplan, gratis klantenservice

Wie aan een afslankplan begint, kan best wel enige motivatie gebruiken. In welke fase van je dieet je ook bent, de BCM klantenservice staat altijd voor je klaar met persoonlijke ondersteuning. Onze BCM professionals hebben allemaal de nodige ervaring en staan bekend om hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. Je krijgt snel antwoord op al je vragen en wordt meteen ook geholpen met bestellingen en de selectie van dieetproducten.

Tags: , , , , , , , , , ,

dieetplan gratis aanvragen