BCM Dieet wordt: ‘Precon BCM Dieet’! Nieuwe look, zelfde inhoud.

Auteur: Datum: 05.februari 2015

Je favoriete dieet verandert van naam. Het BCM dieet heet voortaan het ‘Precon BCM dieet’. Naast de naam worden ook de verpakking, het logo en de website aangepast. De verpakking heeft nu een mooie lay-out en is bovendien extra gebruiksvriendelijk! De verpakkingen van de shakes, repen en soepen zijn nu nóg handiger van formaat – je kunt nu ook een portie op maat van je persoonlijke voorkeur bestellen. Benieuwd naar onze nieuwe look? Hier alvast een korte introductie!

Ontdek de nieuwe formaten van onze verpakkingen:

Zowel de look als het formaat van de verpakking werd in een nieuw jasje gestoken. Zo hebben de nieuwe verpakkingen niet alleen een nieuwe en frisse lay-out, ze zijn ook zeer praktisch en gebruiksvriendelijk! Een korte introductie van de nieuwe formaten:

–          Onze shakes zijn vanaf nu beschikbaar in twee formaten: verpakkingen van 10 porties of 20 porties.

–          Nieuwe inhoud voor de verpakkingen van onze soepen: 10 porties in de plaats van 16 porties.

–          Belangrijk is dat de prijs per portie onveranderd blijft, zowel bij de verpakkingen met 10 soepen als bij 20 shakes.

Ontdek de nieuwe, overheerlijke smaak van de BCM Start Shake

Aan de lekkere smaak van de shakes en soepen werd niets veranderd. Het volledige assortiment is nog steeds terug te vinden in onze webshop, maar alles kreeg een nieuwe en frisse verpakking!

Het recept voor de BCM Start Shake werd wél aangepast. Die smaakt nu nog lekkerder en behoudt zijn gezonde werking. Diëten was nog nooit zo aangenaam met de nieuwe Precon BCM Start Shakes!

Ontdek de nieuwe en moderne look

Naast onze verpakking wordt ook onze website in een nieuw jasje gestoken! De inhoud wordt vernieuwd en er worden regelmatig leuke artikels, receptjes, … geplaatst in ons online magazine. Ontdek zelf de voordelen van onze nieuwe website en bezoek hem nu!

Tags: , , , ,
dieetplan gratis aanvragen