BCM: Het enige middel dat echt werkt!

Auteur: Datum: 01.oktober 2008

Marleen Debaecke heeft praktisch heel haar leven te kampen gehad met overgewicht. Om de strijd aan te gaan met de overtollige kilo’s, werden alle middeltjes uitgeprobeerd. Zonder veel resultaat. Marleen merkte tot haar grote frustratie op, dat ze zeer traag vermagerde, waardoor elke vermageringskuur een moeizaam proces werd waar ze zich doorheen moest worstelen.

Toen haar apotheker haar aanraadde om naar een diëtiste te gaan, reageerde Marleen dan ook sceptisch. Volgens haar zou dit het zoveelste dieet zijn dat op voorhand gedoemd was om te mislukken. Maar deze keer lukte het wonderbaarlijk wel.

Advies: BCM Dieet

“Ik ging naar de apotheker voor maaltijdvervangers, één van mijn zoveelste pogingen om kilo’s te verliezen,” weet ze zich nog te herinneren. “Mijn apotheker raadde het mij af en gaf mij het advies om naar een diëtiste te gaan. Ik kon niet geloven dat een diëtiste mij wel kon helpen, maar ik ben er dan toch maar naartoe gegaan. En hoe blij ben ik nu dat ik dat heb gedaan! Dankzij het BCM-dieet ben ik erin geslaagd 22,2 kg te verliezen en dit in amper vijf maanden tijd. Voor mij is BCM een waarlijk wonderdieet!”

Snel resultaat met BCM

Eerst wist Marleen niet goed waar ze aan toe was. Op aanraden van de BCM-diëtiste ging ze van start met het tweedaagse BCM startpakket. Na twee dagen van ontgiften, schakelde ze over op vervangmaaltijden (’s morgens en ‘s middags) in combinatie met een gezonde maaltijd (’s avonds) uit de gekende voedingspiramide. Bijzonder tuk is ze op de shake met chocoladesmaak, omdat deze eenvoudigweg heel lekker smaakt, en een aangenaam compensatiemiddeltje vormt voor de echte chocolade. “Het is fantastisch hoe snel het allemaal is gegaan,” glimlacht ze tevreden. “Terwijl ik voordien echt moeite had met het langzame vermageren, verloor ik met BCM in amper drie maanden tijd 16 kg. Ik ben nog nooit zo snel afgevallen. Nu gaat het iets trager, maar ik probeer me vooral te focussen op het eindresultaat. Ik streef er namelijk naar om op langere termijn in totaal 40 kg kwijt te geraken.”

Trots op haar karakter

Ondanks het snelle resultaat ervaart Marleen het gevecht tegen de kilo’s niet altijd als even gemakkelijk. “Je moet elke dag bereid zijn om er voor te vechten,” zegt ze volhardend. “Ik volg het BCM-dieet nu al vijf maanden lang en ik heb nog geen enkele keer gezondigd. Zelfs niet als er iemand wou trakteren voor zijn verjaardag.” Dat Marleens inspanningen en volharding hun vruchten afwerpen, blijkt niet enkel uit haar gewichtsverlies, maar ook uit haar algemene gezondheidstoestand. “Vroeger kon ik haast niets doen. Bij de minste inspanning was ik buiten adem en mijn lichaam was erg onderhevig aan spierontstekingen,” geeft Marleen toe. “Dankzij mijn gewichtsverlies ben ik veel fitter geworden. Ik ben trots op mezelf dat ik het op deze manier, met vertoon van karakter, heb kunnen doen!”
Wens je meer informatie over het BCM Programma of ben je op zoek naar een BCM adviseur in jouw buurt? Kijk dan snel op www.bcminfo.be  of bel naar 015/305 621.

Tags: , , , , , , , , ,
dieetplan gratis aanvragen