De BCM Shakes kan je ook opwarmen: heerlijk tijdens de koudere dagen

Auteur: Datum: 24.oktober 2014

Gezond afvallen is niet gemakkelijk. Om jou te helpen, heeft BCM zijn voedingsproducten ontwikkeld. Naast soepen, repen en speciale kruiden, bieden we ook onze BCM Shakes aan. Heerlijk genieten van verschillende smaken, dat kan met de shakes van BCM die je in een mum van tijd klaarmaakt.

Wat zijn de BCM Shakes?

Deze dieetshakes vervangen een volledige maaltijd. Ze bevatten naast vezels ook verschillende vitaminen, mineralen en sporenelementen zoals ijzer, calcium en vitamines A tot E. De BCM Shakes bevatten de belangrijke voedingsstoffen, zodat je geen tekorten ontwikkelt en gezond blijft.

De shakes zijn verkrijgbaar in vijf verschillende smaken: vanille, chocolade, cappuccino, aardbei en banaan. Ze helpen je om gezond af te vallen. Ze bevatten weinig calorieën en geven je toch een voldaan gevoel.

Hoe bereid je de BCM Shakes?

De BCM Shakes zijn heel gemakkelijk te bereiden. Je moet enkel 2 eetlepels poeder met 300 ml koude melk (1,5% vet) in de BCM Shaker mengen. Drink de shake daarna onmiddellijk op. Om wat variatie in je menu te brengen, kan je de melk af en toe vervangen door magere kwark, yoghurt of karnemelk.

Heb je tijdens de koude winterdagen behoefte aan een warm drankje? De BCM Shakes zijn ook eenvoudig op te warmen. De mengeling van melk en poeder warm je op in de microgolf, of in een kookpannetje. Let er wel op dat de melk niet kookt; dat is namelijk niet gunstig voor de vitaminen in de shake. Tip: een snufje kaneel is heerlijk in de verwarmde BCM Chocoladeshake!

Tags: , , , , , ,
dieetplan gratis aanvragen