Dieet getuigenis: “Ik had helemaal niet het gevoel dat ik iets miste!”

Auteur: Datum: 24.juni 2014

Op een gezonde manier gewicht verliezen vraagt een zekere inspanning. Vaak  moet je niet alleen anders gaan eten maar ook je levenspatroon aanpassen. Meer beweging, minder snacks, het hoort er allemaal bij. Maar het harde werk loont. Na een tijdje ben je die nieuwe manier van leven gewoon en wordt het puur genieten. Francesco kan er alvast over meespreken. Dankzij een gezond dieet gaf hij zijn leven een nieuw elan. Lees hier zijn pakkende dieet getuigenis!

Overgewicht na een sportblessure

Francesco is er niet de persoon naar om stil te zitten. Hij speelde jarenlang voetbal en hield zo probleemloos zijn gewicht op peil. Helaas kwam daar abrupt een einde aan toen hij zijn been brak. “Ik at gewoon verder zoals altijd en ben zo extreem veel bijgekomen”, vertelt Francesco. “Mijn gewicht ging de hoogte in en tegelijk daalde mijn uithoudingsvermogen. Ik zweette constant en mijn knieën en gewrichten deden pijn. Het was zelfs zo erg dat ik niet meer met de kinderen kon spelen. Er moest iets veranderen!”

De ommekeer: een bezoekje aan het BCM Adviescentrum

Gelukkig bleef Francesco niet lang bij de pakken zitten. Hij ging meteen naar het BCM Adviescentrum in de buurt. En dat heeft hij zich niet beklaagd. “Het leuke was dat ik niets moest missen en dat mijn familie me ten volle steunde. ’s Avonds stond er thuis gewoon een normale maaltijd op tafel en ’s morgens en ’s middags at ik een lekkere BCM Maaltijd.”

Een aanpak die duidelijk zijn vruchten heeft afgeworpen. “Het leukste moment maakte ik onlangs nog mee. Ik was in het zwembad en kwam er toevallig een oude bekende tegen. Hij had me helemaal niet herkend. Zo hard ben ik dus veranderd!”

Opnieuw gaan sporten

Natuurlijk liep niet alles van een leien dakje. “Tijdens het BCM Dieet kocht ik zo veel broeken! Mijn oude broeken werden al snel te breed, dus moest ik er altijd nieuwe gaan kopen.” Maar die kleine ongemakken wegen zeker niet op tegen de voordelen, zo leert Francesco’s dieet getuigenis. “Hoe dichter bij mijn doel, hoe meer zin ik kreeg om te sporten. Vandaag staan zwemmen, lopen en fitnessen meerdere keren per week op m’n planning. Zo kan ik mijn gewicht perfect behouden. En natuurlijk houd ik me aan drie maaltijden per dag. Daar ben ik heel consequent in. Mijn familie vindt het geweldig!”

Tags: , , , , , , , , , , , ,
dieetplan gratis aanvragen