Dieet voor en na: diëten werkt echt!

Auteur: Datum: 13.februari 2014

Wil je bewijs van een succesvol dieet? Dan stellen we je graag voor aan Roger! Hij is sales manager in de mode-industrie, waar het uiterlijk meer dan belangrijk is. Door veel ongezonde fastfood en vooral door een overvloed aan chocolade kwam Roger door de jaren heen heel wat kilo’s bij. Maar dankzij een goed dieet, is hij de overtollige kilo’s allemaal kwijt!

Roger voor het BCM Dieet

Roger voelde zich niet meer goed in zijn vel, begon snel te zweten en zijn gezicht was altijd rood. Hij verloor de lust om te bewegen en de T-shirtmaten werden steeds groter. Tot er plots een stem in zijn hoofd hem wakker schudde: “tijd voor actie!” Op het moment dat Roger aan de alarmbel trok, woog hij 112 kg. Hij meldde zich aan bij een fitnesscentrum en niet veel later startte hij met de eerste BCM Basic producten.

Roger na het BCM Dieet

Na zware inspanningen in de fitnessclub en dankzij het BCM Dieet verloor hij al zijn overtollige kilo’s. “Ik hield er een gezonde levensstijl aan over, een gezond dieet en voldoende lichaamsbeweging maken nu deel uit van mijn dagelijks leven” vertelt Roger trots. De kers op de taart voor het zware werk was wanneer zijn eigen moeder hem niet meer herkende. “Mijn moeder had me een jaar niet meer gezien en liep me voorbij toen ze me kwam ophalen aan het station. Ze had me niet herkend, zo hard was ik veranderd” voegt Roger er met een glimlach aan toe.

Dieet voor en na: Roger wilt nooit meer hervallen

“Het BCM Dieet was voornamelijk de eerste twee dagen enorm moeilijk. Daarna kon ik het BCM Dieet gemakkelijk integreren in mijn dagelijkse leven.” Aldus Roger. Verder vertelt hij ons nog dat het een zware inspanning was om het gewenste gewicht te bereiken en te houden. Zijn wilskracht is hierdoor sterker geworden en hij zal nooit meer hervallen in de oude eet-en leefgewoonten.

Tags: , , , , , , , , , ,
dieetplan gratis aanvragen