Diëten en feestjes, hoe overleef ik dat?!

Auteur: Datum: 04.augustus 2017

Je bent net begonnen met het Precon dieet of al halverwege. Super goed! Maar dan krijg je een uitnodiging voor een diner of feestje. Wat nu? Geen paniek! Onze trucjes helpen je het hoofd koel te houden!

Gewoon gaan

Neem uitnodigingen gewoon aan en vermijd sociale gelegenheden niet. Je kunt beter vrienden, familie, kennissen of de gastheer betrekken in je dieet. Zij helpen je graag de controle te houden tijdens dit soort moeilijke dieetmomenten.

Voorbereiding is alles

Bereid jezelf voor en plan je maaltijdverdeling goed. Misschien kun je vooraf informeren wat er aan eten en drinken is.

Bedenk hoe je de eventueel verhoogde calorie-inname de volgende dag kunt compenseren. Door de volgende dag een bezoekje aan de sportschool in te plannen, kun je zorgeloos genieten van het feestje.

Plan vooruit

Maak het diner of feestje onderdeel van je dagelijkse schema; het eten is dan de dagelijkse normale maaltijd die u zelf zou bereiden.

Wees slim en neem zelf een Precon maaltijd mee voor het buffet. De gastheer zal dit op prijs stellen en het bespaart je een hoop zenuwen. Organiseer je zelf een feestje, dan kun je heerlijke Precon-proof gerechten klaarmaken. Je hoeft alleen maar de juiste ingrediënten in huis te halen.

Wilt u succesvol afvallen? Start dan met het Precon dieet!

✓ 2 miljoen tevreden klanten ✓ wetenschappelijk bewezen ✓ lekkerste getest

dieetplan gratis aanvragen