Gratis dieetadvies & -begeleiding: BCM staat voor je klaar!

Auteur: Datum: 11.maart 2014

Iedereen komt tijdens het diëten op een punt dat hij of zij het moeilijk krijgt. Dat is het moment waarop je moet doorzetten en volharden om het gewenste resultaat te bereiken. Toch zijn er velen die op dat moment afhaken en de handdoek in de ring gooien. Om je over dat moeilijke moment heen te helpen, heeft BCM een gratis hulplijn waar ze je graag het nodige dieetadvies geven!

Gratis Dieetadvies tijdens het BCM Dieet

Als je deelneemt aan het BCM Dieet geniet je naast een verbluffend resultaat, ook van gratis dieetadvies en –begeleiding. Wat dat juist wil zeggen? Dat er dag-in, dag-uit dieetexperten van BCM klaarstaan om je te helpen, te adviseren en te begeleiden gedurende jouw dieet. Heb je dus een slechte dag, een moeilijk moment of zie je het hélemaal niet meer zitten? Dan biedt BCM je hulp via twee gratis hulplijnen.

Telefonisch dieetadvies

Wil je graag starten met het BCM Dieet, maar zit je met massa’s vragen? Dan helpen de dieetexperten je graag verder. Je kan ze telefoneren op het gratis nummer 00800 2500 3500 en ze geven je graag advies bij het kiezen van de juist producten, bij voedingsintolerantie of allergieën en bij het bestellen.

Ben je reeds gestart met het BCM Dieet en zie je het even niet zitten of heb je een vraag? Dan kan je eveneens terecht op het gratis telefoonnummer. De BCM-experten geven je graag gratis en persoonlijk dieetadvies.

Je kan de BCM-dieetexperten telefonisch bereiken op werkdagen van 9u tot 17u.

Online dieetadvies

Telefoneer je liever niet? Dan kan je ons ook steeds online bereiken op ons mailadres: advies@www.precondieet.be. Je kan ook online het contactformulier invullen op de BCM-website. Net zoals aan de telefoon, beantwoorden we al je vragen per mail en geven we graag het nodige dieetadvies. Het voordeel van onze mailbox? Deze kan je 24/24 en 7/7 bereiken. Onze experten trachten je altijd zo snel mogelijk een antwoord te verschaffen.

[maxbutton id=”4″]

Tags: , , , , , , , ,
dieetplan gratis aanvragen