Licht en lekker: Afslanken met een drukke agenda

Auteur: Datum: 11.juni 2015

Je wilt succesvol afslanken, maar je weet niet hoe je dit kunt combineren met je werkdag? Dan hebben we enkele tips voor jou over hoe je het BCM Dieet eenvoudig kunt integreren in je dagelijkse routine.

Zo begin je je dag goed

Ontbijt goed en rustig. Dat geeft je de kracht die je nodig hebt voor een dag op het werk en zorgt ervoor dat je maag tevreden blijft tot de lunchpauze. Als je voor een normale maaltijd kiest, eet je bijvoorbeeld een volkoren broodje met sla en magere ham of volkoren muesli met magere yoghurt. Je kunt er ook voor kiezen om in alle rust van een BCM Shake te genieten.

Heb je tijdens de voormiddag toch het gevoel dat je honger hebt? Drink dan een groot glas water of een kopje BCM Speciaal Kruiden. Dat zorgt voor een gevoel van verzadiging tot aan de lunchpauze. Bovendien worden de 4- tot 6-uur-durende pauzes tussen de maaltijden zo niet onderbroken.

Eten in de kantine zonder spijt

Wil je je normale maaltijd graag als lunch eten en wil je graag met je collega’s in de kantine eten? Perfect, want dat is handig, betaalbaar en dit kan ook perfect in het BCM Dieet passen. Uiteraard moet je in de kantine oppassen voor verborgen calorieën, maar als je de juiste keuzes maakt, kun je gemakkelijk een caloriearme maaltijd samenstellen.

Onze vergelijking tussen typische kantinemaaltijden zal je helpen bij de juiste keuze.

Afslanken

Zelf lunch meenemen

Als je op het werk geen kantine hebt, maar wel een keuken met een magnetron, dan kun je je lunch perfect van thuis meenemen en opwarmen op kantoor. De meeste BCM Dieet recepten zijn hiervoor perfect.

Koude keuken

Heb je geen kantine of magnetron ter beschikking? Dat gaat ook, want ook een koude maaltijd is een ideale lunch. Denk maar aan broodjes met caloriearm beleg of lekkere frisse slaatjes met een slanke dressing.

Heb je helemaal geen tijd om te lunchen? Dan zijn de lekkere BCM Repen de perfecte keuze. Maar let op: neem altijd de tijd om te lunchen en eet in alle rust, ook als je kiest voor een koude maaltijd of een BCM Reep. Eet zeker niet tussendoor aan de computer!

Fit en slank door de werkdag

Een dipje na het middagmaal? Ga even kort wandelen, want de frisse lucht doet wonderen. Bovendien verbrand je zo ook nog extra calorieën.

  • Fiets naar het werk indien mogelijk.
  • Ga altijd met de trap in plaats van met de lift.
  • Als je veel telefoneert, doe dit dan al staand indien mogelijk. En loop af en toe heen en weer.
Tags: , , ,
dieetplan gratis aanvragen