Modetrends 2014: zo lijk je slank in witte kleding

Auteur: Datum: 30.september 2014

Wit is een basiskleur. Je kan het met elke andere kleur combineren. Het geeft je elke keer weer een frisse en luchtige look. Bovendien is een witte bloes in elk seizoen gepast. Heb je een maatje meer? Dan zal je zelf waarschijnlijk niet snel naar deze tint grijpen. Ze zeggen namelijk dat alleen donkere kleuren afslanken. Hieronder vind je enkele tips om je toch ook eens in witte kleding buitenshuis te begeven.

Zorg voor een verlengend effect

Lijk je langer? Dan zie je er ook slanker uit. Om hierop in te spelen, kan je kleren dragen in eenzelfde kleur. Zo kan je een witte broek combineren met een witte blazer. Om dit te breken, draag je er het best nog een bloesje onder in een andere kleur. Met een ketting kan je je outfit extra doen opvallen. De aandacht wordt dan namelijk meer naar je juweel getrokken dan naar je heupen. Daarbij kies je het best voor een lange broek met een hoge taille. Hierdoor lijk je opnieuw langer. Kies daarnaast ook voor hakken. Ze zorgen er niet alleen voor dat je groter en slanker lijkt, je voelt je er ook vrouwelijker door.

Koop kleding in de juiste maat

Zorg ervoor dat je kleding niet te veel om je lichaam spant. Je witte bloes zal anders al je imperfecties tonen. Maar let hierbij wel op dat ze ook niet te los zit. Anders lijk je breder dan je echt bent.
Ga op zoek naar modellen die je écht passen. Ben je bijvoorbeeld niet zo zelfzeker over je armen? Zoek dan een witte bloes met lange of driekwartsmouwen.
Daarnaast is ook je ondergoed een belangrijk onderdeel van je outfit. Witte kleding vraagt natuurlijk ook ondergoed in een onopvallende kleur. Zorg ook hier voor de juiste maten.

Combineer met andere kleuren

Ben je toch nog niet helemaal overtuigd? Je kan de maagdelijke kleur altijd combineren met zwart. Deze combinatie is sowieso stijlvol. Bovendien kan je op die manier delen van je lichaam verstoppen achter het zwart, terwijl het wit zorgt voor een lichte en frisse look. Ook een bloes die beide kleuren bevat, is het proberen waard.
Door met zowel donkere als lichte kleuren te werken, zorg je ervoor dat er een balans is. Ben je bijvoorbeeld wat zwaarder boven je heupen? Kies dan voor een broek in een lichte kleur en bloes in een donkere kleur. Ken je zwakke plekken en focus op de delen van je lichaam waar je wel tevreden over bent. Je slank kleden wordt zo al een heel stuk gemakkelijker!

Tags: , , , , , ,
dieetplan gratis aanvragen