Slank de lente in met een gezond dieet

Auteur: Datum: 20.februari 2014

De lente loert al om een hoekje en dat wilt zeggen dat we binnenkort onze luchtige kledij terug kunnen boven halen. Een geweldig vooruitzicht! Wil je enkele kilo’s afvallen om je voor te bereiden op de lente? Dan raden we je een gezond dieet aan waarbij je afstand creëert met je oude eetgewoonten een nieuw gezond eetpatroon aanleert. Op die manier kan je slank de lente in!

Jouw gezond dieet

Wil je na de winter terug meer op je gewicht letten? Dan is het een goed idee om te kiezen voor BCM Start. We weten dat het belangrijk is om een bepaald moment te kiezen als start voor jouw gezond dieet, na de winter bijvoorbeeld… Met BCM Start creëer je een afstand met je oude eetgewoontes en kun je je mentaal instellen op het dieet.

Een gezond dieet, een goede start

Als je begint met BCM Start worden je koolhydratenreserves leeggemaakt. Op die manier wordt het lichaam voorbereid op de vetverbranding. Deze “lenteschoonmaak” is de ideale start van een gezond dieet en een goede start van de lente. Dankzij deze “zuivering” voel je je fit en gemotiveerd om aan het BCM Programma te beginnen. Daarnaast verliest je lichaam ook het overtollige water, dat heeft meteen invloed op de weegschaal.

Het BCM Dieet, een gezond dieet!

Als je ervoor kiest om gezond te vermageren met het BCM Dieet, dan werk je in 3 verschillende stappen. Logischerwijs begin je met BCM Start op dag één. Op deze dag drink je 5 keer BCM Start als vloeibare maaltijd met een pauze van 3 tot 4 uur tussen elke maaltijd. Dag twee herhaal je de startfase en vanaf dag drie vervang je stap per stap een vervangmaaltijd door een gezonde maaltijd.

Wat het BCM Dieet zo gezond maakt?

Dankzij de verschillende stappen van het BCM Dieet neem je afstand van je oude, vaak slechte, eetgewoonten. Stap per stap leer je nieuwe, gezonde gewoonten aan en creëer je een gezond leef- en eetpatroon. Door te kiezen voor dit gezond dieet kan je het dieet gemakkelijk volhouden en ben je zeker van een langblijvend resultaat.

[maxbutton id=”6″]

Tags: , , , , , , , , , , ,
dieetplan gratis aanvragen