Snel dieet recept voor elke dag: hartige dieetsoep

Auteur: Datum: 28.januari 2014

In de winter zijn hartige maaltijden een ideale opkikker. Terwijl het buiten koud en grauw is, bezorgen ze ons de nodige warmte en energie om de dag zonder problemen door te komen. Helaas is niet elke hartige maaltijd even gezond. Wie gezond wil afslanken, kiest het best voor evenwichtige en lichte recepten. De BCM Basic dieetsoep is bijvoorbeeld een perfecte keuze. Dankzij het ruime en geraffineerde aanbod kan je nog meer genieten en is afwisseling gegarandeerd.

Dieetsoep: gezond én boordevol smaak

Een hartige dieetsoep van BCM Basic is snel en gemakkelijk klaar te maken en warmt je op van binnenuit. Afslanken is alvast geen probleem: met amper 220 kcal is BCM Basic dieetsoep een van de veiligste keuzes. En er is nog goed nieuws: de BCM Basic soepen zijn verkrijgbaar in allerlei smaken, zodat je je elke dag opnieuw kan laten verrassen!

Dieetsoep: nog lekkerder met de juiste afwerking

Wil je graag een persoonlijke touch meegeven aan je dieetsoep? Dan zijn er verschillende opties. Zo kan je bijvoorbeeld verse kruiden toevoegen. Basilicum, oregano, tijm, bieslook, peterselie en koriander vormen een overheerlijk extraatje en zijn bovendien gezond, veelzijdig en caloriearm. Mag het wat pittiger? Een beetje ui toevoegen is een goeie manier om de kruiden al hun kracht te laten uitoefenen.

Een extra kruidentoets maakt je dieetsoep helemaal af en neemt nauwelijks tijd in beslag. Bereid de BCM Basic dieetsoep zoals gewoonlijk en voeg een klein beetje fijngesneden ui en verse fijngehakte kruiden toe voor je ze opwarmt.

Hartige smaakmakers: voor elk wat wils

Aan de BCM Basic dieetsoepen kan je tal van ingrediënten toevoegen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je gewicht. Denk maar aan hartige smaakmakers zoals sojasaus, knoflook, ui, tomatenpuree en gember. Of bestrooi de dieetsoep met kruiden zoals kerrie, peper, nootmuskaat, chili(poeder) of paprika.

Je hoeft de BCM Basic Soepen ook niet altijd klaar te maken met melk. Probeer onze BCM Basic Soepen eens met kwark: heerlijk! Deze variant kan je trouwens perfect koud eten. Roer 200 g magere kwark met water glad en voeg een dosis van BCM Basic Tomato toe. Werk af met enkele druppels tabasco en verse kruiden. Dit smaakt zelfs op koude dagen!

Dieetsoep: hierop moet je letten

Zoals je merkt, zijn er veel manieren om dieetsoep te verfijnen. Maar opgelet: het is belangrijk dat die verfijning nooit je dieet in het gedrang brengt. Voeg dan ook geen koolhydraatrijke groenten toe zoals aardappelen, maïs, erwten, bruine bonen of wortels. Die doen namelijk de bloedsuiker en het insuline-niveau in je lichaam toenemen, waardoor de vetverbranding verstoord wordt.

En nog een laatste raad: gebruik nooit water in plaats van melk of melkproducten. Basic BCM dieetsoep is zo samengesteld dat de voedingswaarde van de melk een belangrijke functie heeft, vooral voor de eiwitopname en de calorieopname.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,
dieetplan gratis aanvragen