Zo vermager je met behulp van maaltijdvervangers

Auteur: Datum: 26.juni 2014

Zit je verveeld met die overtollige kilo’s en wil je ze nu eindelijk kwijt? Dan heb je met BCM meteen het juiste dieet te pakken. Het BCM Dieet helpt je namelijk afslanken dankzij maaltijdvervangers en bouwt, nadat je streefgewicht bereikt is, een gezond leef- en eetpatroon op. Sta ons toe het je in detail uit te leggen …

Starten met maaltijdvervangers

Je wil komaf maken met je overgewicht? Dan is het hoogtijd om te starten met stap één. Tijdens de beginfase, de eerste twee dagen van het dieet, worden de suikerreserves van je lichaam opgemaakt. Op die manier is jouw lichaam hélemaal klaar om de overtollige kilo’s kwijt te spelen.

Wat deze startfase inhoudt? De eerste twee dagen van je dieet vervang je de maaltijden die je normaal dagelijks eet door vijf speciaal ontwikkelde proteïne-shakes. Dat wil zeggen dat je om de drie à vier uur een shake drinkt.

Afslanken met maaltijdvervangers

Dag drie start de afslankfase. Tijdens deze fase ga je terug over naar drie maaltijden per dag. Wat er anders is dan voorheen? Twee van deze maaltijden zijn maaltijdvervangers. Je kan als afslankmaaltijd kiezen tussen zoete shakes, heerlijke repen en hartige soepen.

De derde maaltijd van de dag is een evenwichtige, gezonde en gewone maaltijd zoals je die normaal eet. Deze maaltijd mag tot 600 kcal bevatten, dat wil zeggen dat je nog steeds kan genieten van je lievelingsrecept!

Streefgewicht behouden dankzij maaltijdvervangers

Heb je jouw streefgewicht bereikt? Proficiat, je hebt er hard voor gewerkt! Helaas is er ook een keerzijde aan de medaille, je moet je gewicht behouden. Zodra je je streefgewicht bereikt hebt, vervang je nog slechts één van je maaltijden door een maaltijdvervanger. Merk je dat je gewicht stabiliseert? Dan kan je terug overschakelen op drie normale maaltijden per dag.

Let op: tijdens het dieet is het belangrijk om voldoende te drinken! Probeer dagelijks ongeveer twee liter water te drinken. Dat helpt om alle afvalstoffen uit je lichaam te elimineren.

Tags: , , , , , , , , ,
dieetplan gratis aanvragen